FREDAG

Love fridays

WANTIE


MOT ALPERNA!

Tycker ni om att åka skidor? Själv så ÄLSKAR jag det. Att åka ner för alla snöklädda backar med solen som lyser på en är den bästa känslan som finns eller att stå längst upp på en backe och se ut över allt och alla. Och bara att åka lift är roligt haha! Jag har varit på många skidställen men aldrig i Alperna faktiskt.Något som är superkul är skidresor till alperna , någon som vill föja med? Det finns massvis med bra erbjudanden och det är enkelt att boka boende. Just nu kollar jag runt lite och letar efter billiga skidresor alperna , det kan även ni göra enkelt! För att åka skidor är något av det bästa som finns, och bara att komma bort lite från sitt hem och vanliga ställe är ju roligt. Jag åker gärna med ett gäng kompisar och även familjen så ska fortsätta googla runt!

 

Skaffa egen domän hos Loopia!

 
Loopia AB
 
Jag har bara gott att säga om Loopia, billigt och bra! Och kundservicen är otroligt snabbt på att svara och man får bra och trevligt svar. Dom har många bra erbjudanden.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

BESTÄLLT

vad tycker ni?

BÖCKER

 
Akademibokhandeln
 
Jag tycker akademibokhandeln i Nacka Forum är superbra. Stor och fin lokal med alla böcker man kan tänka sig. De har även bra kontorsprylar, pennor, skrivböcker osv. DOCK så är deras priser lite höga. Men när dom har rea så är det superbilligt, köpte en bok för 9 kronor som var ett bra kap.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

GE MIG!

En utomlandsresa <3

BRA TIDNING

 
VeckoRevyn
 
Älskar denna tidning så otroligt mycket. Det står mycket bra om smink, mode och man får massor av tips. Veckorevyn har intressanta berättelser och sätter ett väldigt bra och värdigt pris. Ett plus är att sminket man då och då får med i köpet faktiskt är bra!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

WORD

Livet går inte repris, så fånga dagen!

RUMSINSPO


100% semester

Nu ska jag sova efter en tröt dag med myket rysk dans och festlighetter och gott mat! Olga need her beaity slep
Ska somna till mitt favoritskiva 100% sommar... Nestan som vodka fast de bara är 40% godnatt


UPPLEVELSER

Stockholm är en perfekt stad om man vill uppleva massor av s päpännande saker. Jag bor ju i Stockholms skärgård så därför kan jag verkligen rekommendera turer ut i Skärgården, den finner ni här http://www.upplevelse.com/vattenskoter .Det är en av de mest mysigaste naturerna som finns, små öar med rödmålade stugor överallt. Och det bästa som finns är att bada från klipporna. Och att åka vattenscooter är också en grym upplevelse så tänk att mixa dessa två fantastiska saker. Skärgård + vattenscooter. Och det kan man faktiskt göra också! En vattenscooter tur i Stockholms fina skärgård och där går det även stora färjor så tänk att hoppa runt på de stora vågarna som fartygen skapar. Både underhållning och en sightseeing! Jag funderar verkligen på att boka en sådan här upplevelse, även fast jag bor i Skärgården kan en dag full av fart, action och natur vara kul. Och under solens strålar på en vattenscooter, bara att läsa den meningen får mig att bli så sugen på denna upplevelse! 

 

 

 

LUNCHSTUND

 Supergod lunch idag = äggröra och kvarg med keso

BABYBJÖRN

När man får barn eller redan har barn är de viktigt med dom rätta sakerna man behöver till sina barn. T.ex en bra bärsele man kan känna sig trygg med, en bra babysitter med bra kvalité eller bara roliga leksaker. Jag tror de är både tryggt och bra för barnet att sitta i bärselé. Mamman får fria händer att göra andra saker medans man håller koll på sitt barn. De ger en trygghet och man behöver inte stressa med det man gör. Ett barn kräver all uppmärksamhet när dom är i liten ålder och de kan man ge sitt barn med en bärsele medans man håller på med andra saker. Låter inte det hur bra som helst? Och nu har jag hittat en jättebra verksamhet där som säljer barnselar, babysitters, leksaker och massor av andra nödvändiga saker för ditt barn. Där säljer dom även barnvagnar, barnkläder och faktiskt också saker för mamman och amningen. Jag kollade in deras priser också och dom är riktigt bra, många bra erbjudanden har dom . Det är inte långt kvar till julafton så att handla där nu är ju perfekt, kanske en barnsele till syrran som nyss fått barn men fortfarande vill göra andra saker samtidigt som hon passar sitt barn? På hemsidan jag pratar om har dom allt man behöver för småbarn när de gäller dom olika saker jag skrivit om. Dom har bilbarnstolar också vilket såklart är ett måste när man ska ge sig ut i trafiken med ett barn, riktigt fin barnstolar! Så ta en titt där, de rekommenderar jag er verkligen! mer om BabyBjörn här


PROMENAD

Tog en promenad i de fina solvädret!

Sponsrad video - hur mycket är din telefon värd?

 Min telefon är mitt allt. Jag går ingenstans utan den, mitt liv finns lagrat i den och tack vare den kan jag nå nästan vem som helst. Om jag märker att jag glömt telefonen hemma om jag ska till t.ex skolan är de bara att gå hem igen. Kommer gärna 20 minuter försent för att hämta min telefon. Men, även fast så många miljoner människor och jag älskar våra telefoner så mycket och det som finns i är vi dåliga på att skydda det. Bara en av fyra skyddar sina telefoner fast dom är livsviktiga för oss. Ganska knäppt va? Så Norton gick ut på stan för att ta reda på hur människor skulle reagera om de erbjöds pengar för att radera sina innehåll på sina telefoner eller t.ex kasta ner dom i vattnet från en bro. Hur mycket värda är våra telefoner egentligen för oss? Betydligt mycket mer än Nortons Mobile Security för 99 kronor per år i alla fall!
 

VAGABOND

Vagabonds vår och sommarkollektion kommer vara döläcker! Längtar tills jag får ett par nya skor till samlingen. Spelar ingen roll om det är klackar, om dom är platta. Skor är skor och varje tjej behöver skor! Jag har en del par från Vagabond och dom ser fortfarande nya ut fast jag använt dom bra många år. Kvalité kallas det! Och nu till våren vill jag förnya min skogarderob lite med lite ljusa färger, även mörka skor och ett par fina ballerina skor. Man kan bära en tråkig outfit, men då finns de alltid skor som lyfter upp hela outfiten. Jag ska ju till Grekland i sommar också och kan knappt vänta tills jag får gå runt där på gatorna med ett bar snygga klackar eller sandaler. Tjejen på videon har ju sjukt snygga sandaler på sig i en scen. Och dom har rätt ''It's all about the shoes''. Kolla på video nedan!
 
Kolla in Vagabonds nya kollektion