BRA VODKA

Här är lite tips på bra russian vodka. Vi brukar dricka dessa i familj vid middag myket gott och fin
Vodka är min besta drika
rysk vodka är best olga fixar gärna hör av er!!

aleksej vorobyov

den här killen är dagens heting! aleksej vorobyov var med i euruvison song contest i år och tevlade för russia. Min familj och jag stor fan av han och elskar hans låtar! han är en rysk heting som jag vil göra barnförbjudet saker med hehe... olga goes naughty. jag hoppas de blir han och jag en dag vi båda ryssar som man sjunga tilsammans om vår kärlek.

nu är det bråtom

olga nestan pissar på sig! morgoninlägg får gå fort. jag sov til 8 idag för jag hjelpa mamma att krata fina gula löv på tomten. kanske jag får mig en fin present för mitt arbete? hoppas ni får en fin dag idag myket uppdatering det blir.

höst är olgas bästa årstid!!!


swedish babe

Olga har bestemt sig för att bli swedish babe!! och vad behövs för att bli det? ni ska få se min planer och ide.
så här olga mål se ut :

vad behövs att göra =

 

 

resultat =

 

 

olga elskar att vara russian girl men jag vil se ut som en swedish girl.

swedish olga from russia

 


morgontidning och morgonvudka

Hello alla bloglesare! Just nu jag leser Aftonbladet min bästa tidning. Fast blir arg när jag leser at folk blir arga på min besta kanal rixfm och seger att deras reklam inte rolig. Olga elskar den reklam så slut klaga tack!!! Dagens planer är at handla äple och göra paj till farmor och farfar. Dom elska paj och Olga.


Intrese för heminredning

Köpte två plastblomor idag på hemttäx som ja ge till mamma, mamma blivit superglad och gav Olga 100 kroner :D jag fick ha plastbloma i mitt rum men måste vattna dom selv. Godnight kisses till alla lesare <3


snart kändisblogare

olga snart bli kändis!! komer festa med kissie på sturedalen (eler heter de stureplanen?)
vem bryr sig om namn jag blir känd snart ni elskar olga!!! man faler för min charm veldigt lätt!
49 lesare på dag 2

hur ser olga framtid ut?

Har börjat tenka på vad jag vil bli när jag blir stor! har ett stor intrese för fashion och vet hur man ska kle sig för ja kan trender. Har bra smak och haft intrese veldigt länge för mode eftersom att min mamma Chenka jobbar på kemtvätt. Eler så vil jag bli fotograf för ja fotar fin fin.
eller ska olga bli superstar och gå röda matta?

stor kärlek till russia boys

 

så bra musik!!! alla borde lyssna


olga första lesarfråga!

inte min område nu jag bor i stokholm men där jag född i min hemstad Sovetskij det finns inga siberiska tiger. Men i sibirien de finns myket tigrar men tjuvskytte ska pasa sig för olga blir galen dom ska låta djuren vara!!

olga wants list

tenk vilken pangutfit man kan göra med de tre plag ovanför.

Olga = Snel

Vill dela med meg av snelhet

Velkomen blogläsare!!!!

Olga is bak!!! Jag ska bli en upcoming toppbloger som min mamma seger. Tenkte visa er lite sminktips sen och prova sminkning! spennade. Jag gilar starka ferger och fina läpstift veldigt mycket. Komer fota och visa.
Olga gilar! myket fint

привет

Hejhej!! Velkomen till min blog! Jag er då Olga Branka Ivanovitj hur gamal er jag då? 18. Så jag alltså får drika vudka lagligt vilket er en av mina bästa intresen! Jag er född och upväxt i Kazan, Sovetskij me min familj som är: Mitt pappa Sergel, min bror Dimitri och min syster Natalya och sisst men ej minst min mamma Chenka. Jag komer försöka vara anonymt med tanke på at Olga gilar inte för myket upmärksamhet. Hopas ni respekt!!!!
I min blog får ni föllja min farrtfylda vardag til fullo!
Moskva, mit favuritstäle på jorden!

Välkommen till min nya blogg!