olgas lok of today

 
Idag olga har på sig vest från mormor bogna och andra kleder från t.ex gucci. I bakgrunden ni ser min rum ja bor i husets garage för ja vill kenna att de är kallt som i ryssland för jag saknar ryssland
 
 

HÄLSOUNDERSÖKNING

Något som är jättevanligt nu till hösten är att man blir sjuk, förkyld och drar på sig massor av förkylningar. Så då kan de vara bra att göra en hälsoundersökning. Jag ska göra en snart för att veta att man är frisk, helt enkelt. Ens hälsa är ju faktiskt de viktigaste här i livet och den ska man ta vara på. Eller om man känner sig lite dålig och hängig och undrar om man är sjuk är de ju bra att göra en hälsoundersökning. Ibland får man tips om vad man ska äta mer av, om man kanske har slarvat lite med ett intag av en viss vitamin. Så nu till hösten/vintern är de nog extra viktigt att undersöka sig. Jag har aldrig gjort en riktig hälsoundersökning, bara dom där man gjorde hos skolsystern på högstadiet. Och de var ju bra det, man fick se hur mycket man vägde och hur mycket man växer och vad man t.ex kan äta mer av eller om man behövde röra på sig mer. Men jag sportar ju konstant så de var aldrig ett problem för mig. Jag läste också att dom som gör många hälsoundersökningar i sitt liv löper mindre risk att bli permanent sjuka för då vet man hur man ska gå till väga om man börjar bli sjuk. Bara när jag skriver det här funderar jag på att ta upp telefonen och boka en hälsoundersökning. För de är skönt att veta hur ens hälsa ligger till. Jag tror jag är helt frisk men ma vet ju aldrig!
 
mer info om hälsoundersökning

BARNFÖRSÄKRING

 Något som är oerhört viktigt när man har barn är såklart en barnförsäkring. Det är något av de viktigaste man kan göra för sitt barn, skaffa en bra barnförsäkring. När barn är små är dom vilda, springer runt, leker och tänker inte på att dom kan skada sig. Och när olyckan väl är framme är de viktigaste att ha en bra barnförsäkring för att barnet ska få rätt hjälp utan stora kostnader. Och om man som förälder skulle få ett akutproblem med ekonomin, t.ex förlora sitt jobb eller inte kunna jobba pga sjukdom hjälper en försäkring dig. De är inget snack om saken, barn ska ha barnförsäkring. Jag hittade en jättebra sida som jämför allaolika föräkringsbolag barnförsäkringar. Där jämför dom priser och vad som passar bäst för dig som förälder och barn. Det finns ganska många försäkringsbolag så de kan vara svårt att välja det som passar bäst för just dig. Med www.forsakringsverket.se slipper du göra jobbet själv med att jämföra, söka upp information, kolla priser och erbjudanden osv. Dom gör jobbet åt dig. Låter inte det riktigt bra och smidigt? Spara din tid genom att låta dom hjälpa dig och samtidigt få ut den bästa barnförsäkringen.  Dom hjälper dig även byta barnförsäkring om du är onöjd med din nuvarande försäkring snabbt och enkelt. Mina föräldrar har alltid haft barnförsäkring åt mig och de har varit väldigt bra för jag har skadat mig så många gånger, fått åka ambulans, behövt akutvård, hämta mediciner mot olika sjukdomar. Och då har alltid våran barnförsäkring varit till stor hjälp! Så gå in och ta en titt! Länken finns här nedanför.
 
barnförsäkring

Dagssmink

Chacha blogen! Jag tenkte visa er hur min daily sminkning är. Hoppas ni gilar för jag övar varge dag nestan!! kvinor ska ha markerade ögonbryn och färgglad öga. Lepparna ska va färg och tydlig.

 

Bild 1. har målat lepparna med en dålig lepppenna. har inte en ny men sen röd leppstift och ta gerna lite utanför sådom ser much bigger ut.

 

Bild 2. mörka ögonbryn i naturli form och låmga och svarta med blått ögonskuga är myket bra.

ska visa er dagens utfit någon dag ni får inspieration av olga fashion!


TIPS

Make Up Store
 
En av dom finaste och fräschaste butiker jag varit i. Gillar deras svarta inredning som de matchar med de färgglada sminket. Dom är trevliga och kunniga där (personalen) men priserna kan vara lite väl högt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

LINDEX

Lindex Butiker
 
Jag tycker Lindex är helt okej. Köper alltid bh-ar där för dom är jättebra men deras klädsortiment är inget speciellt. Ibland har dom riktigt bra erbjudanden men annars är de ingen speciell affär.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Inredning

Hemtex
 
Jag följer alltid med mamma in på Hemtex och där finns varor som lockar även mig. Köper alltid prydnadskuddar till sängen där och filtar. Jättefina och sköna saker. Mycket fint för hemmet! Och trevlig och pratglad personal
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

TV4

TV4 AB
 
Jag tycker TV4 är en bra tv-kanal. Dom har många bra program, och jag ska försöka få mig en framtid där som programledare då de finns bra program att leda. MEN ett superstort minus är att dom har för mycket reklam.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Expressen

Expressen
 
Tycker om Expressen som kvällstidning. Tidningen innehåller många bra nyheter som är aktuella. Dom fokuserar också på att skriva om rätt saker oftast. Mycket bra!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

TIDNING

 
 
Aftonbladet AB
 
Jag tycker aftonbladet är en av dom bästa kvällstidningarna helt klart, dom skriver alltid om så intressanta saker! Även deras webbsida uppdateras alltid med bra nyheter.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

COMVIQ

Comviq
 
Jag tycker comviq funkar jättebra för mig som är ungdom. Jag ringer mycket och smsar konstant + surfar på nätet hela tiden. Får inte hem skyhöga räkningar, utan en liten summa varje månad. Toppen!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

TJÄNA PENGAR

 
 
Bloggerfy AB
 
Jättebra sätt att tjäna pengar på snabbt och enkelt, MEN ett stort minus är att de tar sååå lång tid för dom att granska och godkänna ens intäkter.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

MÖHIPPAN!

  Har ni hört talas om att filmen ’’Möhippan’’? En kvinnlig version av ’’Baksmällan’’ kan man säga!! Den har premiär på bio den 29 oktober, är tyvär i Grekland då annars hade jag redan bokat biljetter nu. Tror den filmen kommer vara sjukt rolig, har sett trailern flera gånger. Man kommer säkert bjudas på många skratt! Möhippa är ju som en svensexa, fast för bruden och de är precis de den här filmen handlar om. Och nästan alla skådespelare i filmen är kända, t.ex hon från ’’En shopaholics bekännelser’’ och många andra kända skådespelare. Ser framemot tills den börjar visas på bio för jag längtar sååå mycket efter att se den. Känns som en ''måste se film''! Tror man går miste om mycket annars :)
 

Mer om filmen på sf-bio

UNDERKLÄDER

Snart är det ju halloween, och en vanlig halloween outfit är ju korsettoutfiten! Både snyggt och sexigt. Och jag älskar att fira halloween så satt och klickade runt lite på internet och hittade en jättebra hemsida som säljer riktigt fina underkläder och även maskeradkläder till superbra priser. www.Korsetten.se har jättefina underkläder och maskeradkläder. Dom har även bustier, kläder för utgången, kjolar och shorts, klänningar, korsetter, kroppstrumpor, lackkläder, läderunderkläder, nattlinnen, kappor, skor, sexleksaker och även underkläder för män. Ganska mycket med andra ord! Och dom har snabba leveranser också.  Korsetter är ju jättefint. Och nu till hösten när man helst vill vara inne och mysa med sin pojkvän/flickvän kan ju sexiga underkläder vara grädden på moset. Jag tycker fina underkläder är något alla kvinnor förtjänar, fast kanske ingen ser dom känner man sig mer självsäker och snyggare. Och dom säljer lolitadresser vilket passar utmärkt nu till halloween. Den var riktigt häftig faktiskt med rosa fina färger. Dom säljer också en snygg hembiträde dräkt. Dom har häftiga skor också, som sticker ut lite. Inte som de andra flesta skor webbbutiker. Så jag kan verkligen rekommendera er ett besök till korsetten.se . Underkläder är ju viktigt och jag älskar att handla små söta underkläder, speciellt dom i spetstyg. Så himla fint! Och när man är brun blir de ju ännu finare. Och små rosetter på underkläderna och är också riktigt sött. Fast dom ska ju samtidigt sitta bra och vara sköna och de tycker jag www.korsetten.se’s underkläder ser ut. Riktigt fina! Gå in och kika vettja!:)
 
underkläder från Korsetten

MQ

MQ
 
En butik med stil. Den är stor och allt är alltid i ordning, kläder hänger rätt och provrummen städade. Förutom deras fina kläder har dom bra personal också, mycket trevliga.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

MONKI

Monki
 
En mysig butik som sticker ut ur mängden, inte som alla andra butiker. Dom har coola kläder till bra priser och glad och entusiastik personal!Toppenbra
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

DÅLIGT

H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
 
Helt okej butik, den är stor och har alltid nya kläder men provrummen är oftast stökiga med kvarliggande kläder. Smink och hårprodukter ligger i totaloordning. Personalen verkar bittra.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

H&M

H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
 
Dålig kvalité på kläderna, skulle dra ner min tröja lite och då gick fingret igenom tyget. Personalen visar ingen entusiasm, men i kassan är dom trevliga. Annars har dom ganska snygga kläder.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

MAT

McDonald's
 
Mycket trevlig personal, dom jobbar bra trots stressen. De dåliga är att de är ganska stökigt och ostädat, plus att sofforna är helt utslitna vilket inte ser bra ut.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

BIKBOK

BikBok
 
Stor och fin butik, Bikbok har alltid snygga kläder till bra priser. Trevlig personal. De dåliga är att dom använder draperier i provrummen och inte dörrar, lite jobbigt faktiskt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Bio

SF Bio Filmstaden Söder
 
En av dom mysigaste biograferna. Att hela byggnaden ligger under marken är mysigt. Deras popcorn är supergoda och personalen har alltid ett leénde på läpparna!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

apotek

Apoteket Skutan
 
Handlar alltid där när jag ska köpa hälsoprodukter, hygienprodukter och olika febernedsättande tabletter. Bra personal och fräsch butik.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

FILM

Filmkedjan Värmdö
 
Hyr alltid filmer här för dom har bra erbjudanden och alltid dom senaste filmerna. Mysig butik också!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

FACE

FACE Makeup Studio
 
Så himla fin butik, den är lyxig och chic och bara när man går in där blir så shoppingsugen. Deras produkter är jättebra och personalen klanderligfria.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

SMINK

Kicks
 
Jättebra kicks, en av dom bästa faktiskt. Och trevlig personal. Dom har massor av bra smink och man får alltid hjälp med vad som passar för just min hudtyp.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

TIPS

Systembolaget AB
 
Fin och fräsch butik, personalen är trevliga och vet vad dom håller på med. Man får mångra bra tips!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

INDISKA

Indiska
 
Jag älskar indiska, dom har jättefina inredningsprodukter, t.ex deras ljuslyktor. Och deras priser är jättebra och billiga. Personalen alltid lika trevlig. Riktigt bra!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

CUBUS

Cubus AB
 
Ganska tråkig butik med likadana kläder oftast, dock väldigt trevlig personal. Känns som denna butik säljer samma kläder hela tiden, aldrig något nytt.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

BOOMERANG

 
Boomerangbutiken
 
Jättesnygga kläder och fin butik. Trevlig personal och helt okej priser, vissa plagg är lite dyrare än dom borde vara enligt mig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

ÅHLENS

 
 
Åhléns
 
Jättestor och ett av dom finaste Åhlensbutikerna jag varit på. Personalen där är trevliga och pratglada vilket är bra enligt mig.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

SEXLEKSAKER

Något jag verkligen kan tipsa er om för nöje, njutning och en trevlig stund är sexleksaker. Och i dagsläget finns de ju hundratals olika varianter så de kan vara lite svårt att hitta rätt leksak som passar just dig. Hittade en jättebra sida, www.amorspilar.se. Dom har massa bra olika leksaker och produkter för den bästa njutningen man kan få. Medans killen/tjejen är borta och man känner för lite ensamnjutning är de bara plocka fram sin sexleksak och köra på. På den här hemsidan jag hittade, Amorspilar har dom inte bara ett stort utbud utan också riktigt bra priser, inte alls för höga. Och man lockas ju mer av sexleksaker om dom är färgglada och sticker ut lite vilket alla dom gör på amorspilar. Dom har även kondomer, glidmedel, erotisk litteratur och även skämtsaker. Jag tycker ni ska uttöka er sexualla njutning med ett besök på amorspilar. Och nu till julen är de ju jättebra när man ska handla julklappar, eller varför inte i födelsedagspresent till någon man tycker om? Sexleksaker har funnits i alla tider, tror dom använde pinnar och sådant för i tiden…? Tur att utveckligen har gått framåt och att det finns bra sidor där man kan beställa saker. Och de finns även erotiska sällskapsspel, ungefär som charader fast lite mer åt de erotiska sättet om ni förstår vad jag menar..? ;) Så jag tipsar er om att gå in och beställa, fantasin har inga gränser! J Och glöm inte att beställa kondomer, alltid bäst att vara på säkra sidan!:) 

 
Amorspilar sexleksaker

SMINK?

Kicks
 
Den här butiken är en av dom bästa kicks-affärerna jag varit på. Tills mesta dels för att personalen är så himla trevliga och pratglada.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

WEBBBUTIK

 
CDON.com
 
CDON.com är den bästa webbbutiken när man ska beställa film, spel, böcker eller hårverktyg. De är billigt och man får sina varor leverat otroligt fort.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

mango

Mango Sverige AB
 
En av dom absolut mest ''chica'' butiker jag varit i. Och dom har otroligt fina kläder, för bra priser. Såg Victoria Silverstedt handla där en gång, så de är en väldigt bra butik!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Bra affär

Vero Moda/Jack & Jones
 
Jag älskar denna butik, den är så mysig och inte för stor men samtidigt ett stort utbud av fantastiskt snygga kläder. Vissa plagg kostar mer än vad dom borde dock. Trevlig personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Hm

H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
 
En av dom största H&M tror jag, med hur mycket snygga kläder som helst och bra priser (fast det är de överallt). Mycket rea oftast och alltid städat och fint. Personalen hjälper inte till så mycket, men om man frågar får man självklart hjälp.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

SKOR

Scorett
 
Fin och fräsch butik med ett stort utbad av snygga skor till bra priser. Väldigt trevlig och hjälpsam personal vilket är ett stort plus.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

SL

SL, Storstockholms Lokaltrafik
 
Jag tycker inte att SL förtjänar alla klagomål dom får. Det är inte deras fel med köer, olyckor som händer längs vägarna osv. Jag anser att dom ändå håller sina scheman bra och man slipper vänta så länge. Sköna säten också.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

arlanda

Arlanda Flygplats
 
Jag älskar att vara på Arlanda just för att det är så mysigt med små resturanger och butiker. Medans man väntar på flyget finns massor av sittplatser och saker att göra. Det bästa är att Starbucks finns där.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

style by tyra

Style by Tyra AB
 
Sjukt fina kläder med riktigt bra priser. Det är inte alls dyrt och det man beställer är verkligen jättefint. Leveranstiden är ganska kort vilket är superbra.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

BAKELSER

Thelins Konditori AB
 
Helt underbara bakverk och bröd. Allt man köper smakar gudomligt och är fräscht. Priserna är inte för dyra och man får verkligen
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

SHOPPING

Bubbleroom
 
Ganska tråkigt utbud av kläder och dyra priser. Leveranstiden är ganska lång. Kläderna har dock helt okej kvalité men ej värda pengarna.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

STADIUM

Stadium
 
Stor butik med de största utbudet en stadiumaffär har (av dom alla stadiumbutiker jag varit på). Trevlig personal och bra service.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

GLITTER

Glitter Forum Nacka
 
Jättemysig butik med massor av snygga smycken och trevlig personal. Synd bara att dom tog bort butiken.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Subway

 
 
Subway
 
Ganska ofräsch resturang, men mackorna är goda och priserna är bra. Om dom bara städar lite mer är denna subway en av dom bästa.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

BEST SOUNDS

 
 
Best Sound AB
 
Väldigt trevlig och kunnig personal. Butiken ligger väldigt bra till och lokalen är fräsch. Bra priser.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

LEKSAKER

Toys R Us
 
Bästa Toys ''r'' us jag någonsin handlat på. Trevlig personal med ett stort och bra utbud av leksaker. Priserna är inte alls höga och butiken är fräsch och väldigt fin. Kan starkt rekommendera denna butik!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Modekungen

Modekungen AB
 
Grymt snygga kläder, bra kvalite på det också. Priserna kan vara lite höga, men kläderna lever verkligen upp till priset man betalar.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Pyssel

Panduro Hobby AB
 
Man får väldigt bra hjälp på panduro, dom förklarar exakt vad man behöver och varför när man frågar. Det är inte dyrt och kvaliten på produkterna är höga. Allt man behöver finns där också, trevlig personal.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Sergel

 
 
SF Bio Filmstaden Sergel
 
Jag älskar denna biosalang, man har många filmer att välja bland och fåtöljerna är sköna. Toaletterna är dock lite ofräscha men det funkar.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Mcdonalds

McDonald's
 
Mcdonalds i Mölnvik är en jättebra resturang, alltid städat och fräscht. Man får maten fort och personalservicen är bra.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

IKEA

IKEA
 
Stort, fint och fräscht. Jättegod och billig mat, plus massa fina möbler. Vissa lite för dyra men oftast bra pris.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

DELSELIUS

 
 
Systrarna Delselius AB
 
Helt otroliga bakelser och jättegoda bröd, och väldigt mysigt café som ligger fint precis vid vattnet. Men dom borde sänka priserna.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

ZARA

 
 
Zara Sverige AB
 
Fin och modern butik med dom senaste nyheterna, dom har alltid snygga kläder i affären och till bra priser. Riktigt fräscht och bra!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

BRA RESTURANG

 
 
Svenska Tasty Thai AB
 
Jättetrevlig personal med riktigt god mat. De tar inte lång tid att få sin mat och priserna är bra. Rekommenderas starkt!!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

THE BODY SHOP

 
 
The Body Shop
 
Den här ''The body shop'' butiken är en av dom bästa jag besökt. Personalen hjälper en på en gång och visar de bästa produkterna som passar just min hudtyp. Väldigt trevliga också, och fin butik!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

OMDÖMEN

Gina Tricot
 
En av dom bästa ginatricot affärerna med ett stort utbud och massor av trevlig personal. Alltid snygga nyheter, och massa bra priser.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

VAPIANO

 
 
Vapiano Sturegatan
 
Vapiano har jättegod mat, men sak som jag tycker är riktigt dåligt är att man inte kommer in på resturangen efter klockan 18.00.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

BIKBOK

 
 
Bik Bok AB
 
Bikbok som ligger i Nacka Forum är den trevligaste butiken man kan handla i. Personalen är riktigt trevliga och ger den bästa hjälp man kan få. Och dessutom har dom alltid de nyaste där, dom snyggaste kläderna, skorna och mycket av varje vara så man behöver aldrig oroa sig för att ett klädesplagg ska ta slut. Bra priser också, ofta rea!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 

entligen hittat

entligen har jag hittat en veska som faller mig i smaken och påminer mig och min hemland ryssland.
komer ha den till någon snyg polotröja eler så. fin va??