KAFFE

 Kaffe är verkligen en av mina favoritsaker. Utan kaffe får jag världens morgonhumör och trött hela dagen. Jag älskar svart kaffe, men caffe latte och olika mocha-kaffe funkar också. All kaffe är gott! Och dom tre favoritställen att dricka kaffe på är Starbucks, Espresso House och Wayne’s coffee. Standard! Hemma har vi en kaffebryggare, alltså man lägger ner malda kaffebönor och vatten i en tillbringare så har man sitt kaffe inom några minuter. Helt perfekt en stressig vardagsmorgon när man ska till skolan. På Starbucks har dom hur mycket olika kaffesorter och drycker som helst. Deras kalla latte med is är supergod, jag verkligen älskar den! Drack den hela tiden i Grekland när de var varmt och man ville ha kaffe men ändå svalka ner sig. Perfekt då med en is-latte. Och deras caramel-mocha är också riktigt god. Skulle vilja ha massor av olika smaker och kaffemaskiner här hemma, tänk vad mycket gott man skulle kunna göra!
 På länken nedanför finns massor av sådant.
http://www.cafebar.se/ingredienser_och_tillbehör/färskbryggkaffe.aspx
 

jag lengtar efter jul

idag när jag kollar på south park kom jag och tenka på att de inte är longt kvar till jul! olga elskar julen och alla fina present och min familj som samlas. Vi alltid brukar fira med slektingar som farmor och farfar fast de flesta är i ryssland. jag brukar få fina presenter och vi alltid brukar äta borsjtj en soppa gjord av rödbetor. myket gott olga elskar!! lengtar efter julen gör ni inte det???


P3

Jag tycker P3 är en av de bästa radiokanalerna. Speciellt när dom spelar Swedish House Mafia som är den bästa DJ-gruppen i världen enligt mig! Alla deras låtar är så grymma och dom är bara så coola. Tycker de är supersynd att dom ska lägga ner, men deras musik kommer självklart leva vidare! Och att dom är svenskar är ju riktigt coolt. Jag missar tyvär deras konsär men dom som ska gå på den… lucky you!! Swedish house mafia är nog mitt favoritband genom alla tider. Jag älskar deras låt ’’Greyhound’’. Så fort man hör den blir man partysugen och superglad. GO SWEDISH HOUSE MAFIA!!

 
 

Mer sköna musikvideos för dig som älskar musik hittar du här